PONTONS

Wilt u een ponton huren? Dan bent u bij Jan van Dijk Duwboten en Beunbakkenverhuur aan het juiste adres. Op het gebied van pontons bieden wij koppelpontons. De pontons zijn uitermate geschikt voor het werk op of langs het water en voor het transporteren van zwaar materieel. De pontons kunnen gemakkelijk in de breedte en lengte aan elkaar gekoppeld worden. Als u een ponton bij ons huurt wordt deze netjes met een sleepboot op locatie gebracht. Indien gewenst kunt u het ponton ook ophalen.

  • Werkeiland
  • Terreinuitbreiding
  • Brug
  • Aanmeersteiger
  • Sondeerponton
  • Golfbreker

VERHUUR PONTONS

Verhuur
VerhuurKOPPELPONTONS
draagvlak 2 tot 60 ton

Pontons bieden, met een uiteenlopend draagvlak van 2 tot 60 ton, stabiliteit op het water tijdens de werkzaamheden. Koppelpontons zijn te leveren met (hydraulische) stutpalen. Uitermate geschikt bij het maken of herstellen van kade`s. Of brug bij bijvoorbeeld inspecties; en alle overige activiteiten op het water.

Verhuur
VerhuurUNIFLOATS
met of zonder hydraulische stutpalen

Unifloats bieden meer stabiliteit en een nog beter draagvlak dan de koppelpontons. Unifloats zijn te leveren met (hydraulische) stutpalen. Uitermate geschikt bij het maken of herstellen van kade`s. Of bij bijvoorbeeld brug inspecties; en alle overige activiteiten op het water.

Verhuur
VerhuurTRANSPORT

Ons materieel kan aangevoerd worden per as of via het water.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u bijvoorbeeld een specifiek project waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Laat het ons weten. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen: +31 6 5178 8713.

CONTACT